Fifa 19 & Fortnite (Special Live Stream 100k Subs)

author Padu Beb Studios   2 мес. назад
19,681 views

731 Like   14 Dislike

Burger Gordon Ramsay Yang Simple & Padu | Experiment 2 (ENG SUBS)

[ NOTE : English Subtitles is available for this video. Please enable it manually by clicking on the "Subs/CC" button if you didn't choose English as the main language in your YouTube Settings. All English Subtitles and materials are produced by Pyan's wife. ] .. Experiment 2 : The Perfect Cheese Burger .. Video Gordon Ramsay masak burger : https://www.youtube.com/watch?v=iM_KMYulI_s&t=270s .. Aku memang suka makan burger (Semua makanan pun aku suka haha). Aku tak pernah langsung buat burger sendiri. Kalau setakat beli daging burger ramly lepas tu masak kat rumah tu pernah la, tapi yang jenis buat beef patty from scratch memang tak pernah. .. Aku banyak kali tengok Gordon Ramsay masak burger, tapi yang resipi yang satu ni yang pada aku sangat simple tapi nampak best. .. Kepada sesiapa yang nak cuba buat, ini resepinya : .. BEFF PATTY Bahan-bahan : - 300 gram minced beef (tak kisah apa jenama pun janji HALAL) - Salt & pepper - Minyak masak (Olive oil kalau boleh) - Butter (Optional) Langkah 1 - Bentuk beef patty, jangan terlalu nipis dan jangan terlalu tebal. Langkah 2 - Season kan beef patty tadi dengan salt & pepper secukup rasa. Pastikan salt & pepper diratakan pada semua permukaan beef patty. Langkah 3 - Rehatkan sebentar, sapu minyak (Olive oil) kemudian grill Langkah 4 - Sapukan butter pada permukaan patty (selepas 3-4 minit masak) Langkah 5 - Letakkan 1 slice cheese di atas patty yang masih panas. Langkah 6 - Angkat dan biar rehat sebentar di atas grill penyejuk. BURGER Bahan-bahan : 1. Lettuce 2. Tomato 3. Bun 4. Mayonnaise 5. Caramelized onion Susun semua bahan mengikut citarasa anda atau boleh refer di dalam video. Kalau korang ada sebarang komen, jangan malu jangan segan tinggalkan komen anda diruang yang disediakan. Fikir dahulu sebelum komen yeeeeehaaa! .. Don't forget to click Like and SUBSCRIBE!! 😎 .. Email: padubebstudios@gmail.com Website: https://www.padubebstudios.com/ Youtube: https://www.youtube.com/c/PaduBebStudios Facebook: https://www.facebook.com/padubebstudios/ Instagram: https://www.instagram.com/padubebstudios ..

Kena Racun Sampai RM5000 Di Racun Tech 😭

Ini lah PC PADU BEB yang dinanti-nantikan. FIrst of all aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Racun Tech sebab banyak tolong aku kembalikan memory aku pasal PC. Serious aku banyak gila benda tertinggal pasal dunia PC ni. Last aku tau motherboard pakai socket LGA 775 :D Korang boleh pergi ke FB Racun Tech kalau ada apa-apa pertanyaan atau terus ke outlet mereka. Racun Tech pun ada Youtube Channel, korang boleh subscribe sekarang untuk dapat update latest video diorang pasal dunia PC. Nak tahu barang-barang PC apa yang aku beli? Kena layan video ni sampai habis. www.padubebstudios.com

Ayam Goreng KFC Hangit? | Experiment 1 (ENG SUBS)

[ NOTE : English Subtitles is available for this video. Please enable it manually by clicking on the "Subs/CC" button if you didn't choose English as the main language in your YouTube Settings. All English Subtitles and materials are produced by Pyan's wife. ] .. HOMEMADE KFC FRIED CHICKEN - EXPERIMENT 1 .. Aku memang peminat ayam goreng KFC. Bertahun-tahun makan ayam KFC tak pernah jemu (Tapi sekarang aku prefer ayam goreng MCD kot haha). Aku pernah tengok banyak video orang masak ayam goreng KFC guna resepi yang diorang rasakan adalah resepi asli dari KFC. Tapi aku personally tak pernah buat sendiri. .. So, hari ni aku nak kongsikan experiment aku yang pertama - masak ayam goreng KFC menggunakan resepi yang aku jumpa di internet. Aku olah resepi mengikut kesesuaian dan citarasa aku. .. Dekat bawah ni resepi yang korang boleh ambik atau olah : .. RESEPI AYAM GORENG KFC (Tak ikut version asal / tidak tepat) Perapan Ayam (8-10 pcs ayam) 1. 1/2 sudu besar garam Wet Coating 1. 2-3 biji telur (Ikut besar mana ayam tu) 2. 1/2 cawan air 3. 1 cawan tepung 4. 1/2 sudu besar garam Tepung Seasoning (Sukatan tidak tepat, boleh olah ikut suka) 1. 3 cawan tepung 2. 1/2 sudu besar Thyme Leaves 3. 1/2 sudu besar Mustard Powder 4. 1/4 sudu kecil Basil Leaves 5. 2 sudu besar serbuk Paprika 6. 2 sudu besar serbuk White Pepper 7. 1/2 sudu besar Ginger Powder 8. 1 sudu besar Garlic Salt 9. 1 sudu besar garam Himalayan Rock Salt 10. 1/4 sudu besar Oregano 11. 1 sudu besar Black Pepper Waktu Memasak - Drumstick biasanya ambik masa 15-16 minit untuk masak (Api kecil) Cara-cara memasak : 1. Celupkan ayam ke dalam wet coating. Kemudian toskan. 2. Masukkan ke dalam bekas berisi tepung seasoning. Padatkan ayam dengan tepung seasoning dan pastikan setiap permukaan ayam diselaputi oleh tepung. Kemudian toskan. 3. Masukkan ke dalam periuk berisi minyak panas (170 darjah celcius) dan masak selama 15-16 minit (Drumstick). 4. Selepas 15 minit, angkat ayam dan rehatkan di atas gril penyejuk selama 10 minit, kemudian boleh dihidangkan. .. Selamat mencuba! .. Don't forget to click Like and SUBSCRIBE!! 😎 .. Email: padubebstudios@gmail.com Website: https://www.padubebstudios.com/ Youtube: https://www.youtube.com/c/PaduBebStudios Facebook: https://www.facebook.com/padubebstudios/ Instagram: https://www.instagram.com/padubebstudios/?hl=en ..

FIFA 19 PACE/SPEED TEST | WHO IS THE FASTEST PLAYER IN THE GAME??

https://www.facebook.com/tfvgamingg || https://www.instagram.com/tfvgaming/ || https://twitter.com/thefifa11videos Second Channel- http://www.youtube.com/FailsDaddy Songs Used - Culture Code - Make Me Move Inukshuk - We Were Infinite _NCS Release Take_It_Easy - Bvrnout (feat. Mia Vaile) Geoxor - You and I Connect with NCS: Snapchat: ncsmusic • http://soundcloud.com/nocopyrightsounds • http://instagram.com/nocopyrightsounds • http://facebook.com/NoCopyrightSounds • http://twitter.com/NCSounds • http://spoti.fi/NCS Watch my other videos - FIFA 19 ALL UNLOCKABLE CELEBRATIONS TUTORIAL https://www.youtube.com/watch?v=9G2u40WdrIk FIFA 19 vs PES 19 : SKILLS COMPARISON https://www.youtube.com/watch?v=A6PPZV05wYE FIFA 19 vs PES 19 : CELEBRATIONS COMPARISON https://www.youtube.com/watch?v=PH9rPM5sRSY FIFA 19 ALL NEW CELEBRATIONS TUTORIAL | XBOX & PLAYSTATION https://www.youtube.com/watch?v=m6Gccm00QXk FIFA 19 vs PES 2019 | Juventus Players Faces Comparison https://www.youtube.com/watch?v=M6kehk97Oac FIFA 19 Knuckleball/Power Free Kick Tutorial https://www.youtube.com/watch?v=rRd8-vn9IPQ FIFA 19 vs PES 19: Penalty Kicks https://www.youtube.com/watch?v=OVkufJ1X_zM FIFA 19 vs PES 19 GOALS AND CELEBRATIONS https://www.youtube.com/watch?v=UeS5nuZWqzs

FIFA 18 FINISHING TUTORIAL - SECRET SHOOTING TIPS & TRICKS - HOW TO SCORE GOALS (H2H & FUT)

►Buy Cheap & Safe FIFA 18 COINS - http://www.fifacoin.com/?aff=1800, Use "Krasi" for 20% OFF ►Cheap Game Codes & XBOX & PS Prepaid Cards & Codes - https://www.g2a.com/r/krasi - Use "Krasi" for 3% CashBack ►FIFA 18 Private Lessons with Krasi: http://krasi-fifa.com/lessons/ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ Follow me! Show your support towards the channel: ➞ Facebook: https://www.facebook.com/BGkrasi ➞ Twitter: https://twitter.com/WWkrasi ➞ Instagram: http://instagram.com/bgkrasi/ ➞ My site: http://krasi-fifa.com ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ Music by Tobu (NCS) ➞ http://www.youtube.com/tobuofficial ➞ http://www.twitter.com/tobuofficial ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━ ━

Support the stream: https://streamlabs.com/sufianpyan

Beli PC kat sini : https://www.facebook.com/TechRacun/

Beli RARE & LIMITED EDITION PADU BEB T-Shirt : https://streamlabs.com/sufianpyan/#/merch

Comments for video: