Fifa 19 & Fortnite (Special Live Stream 100k Subs)

author Padu Beb Studios   3 нед. назад
18,008 views

720 Like   12 Dislike

Apa Pyan Beli Di... Bazar Ramadan USJ 4, Subang Jaya (ENG SUBS)

[ NOTE : English Subtitles is available for this video. Please enable it manually by clicking on the "Subs/CC" button if you didn't choose English as the main language in your YouTube Settings. All English Subtitles and materials are produced by Pyan's wife. ] .. Dah masuk minggu ke 3 kita berpuasa. Ada makanan yang dah jemu kita tengok hari-hari. Nak masak di rumah pun sampai takde idea. Kalau korang ada masalah macam ni korang sebenarnya sama macam aku. Jalan penyelesaiannya ialah pergi je lah beli di bazar ramadan. .. Kali ni aku terjah ke bazar ramadan USJ4, Subang Jaya. Bazar ni di dalam satu jalan yang lurus je, bukan macam bazar putrajaya dan seksyen 13, shah alam tu. .. Pilihan makanan memang awesome, rata-rata yang berniaga pun macam yang dah biasa berniaga, maksudnya bukan yang masa bulan puasa je berniaga. Faham ke apa aku cakap ni? haha .. Sila tonton video sampai habis, ada featuring Chef Ammar di penghujung video tu nanti. Ala, Chef Ammar yang Masak Dari Hati Masak With Iman tu lah. Famous Chef Ammar ni. .. Don't forget to click Like and SUBSCRIBE!! 😎 .. Email: padubebstudios@gmail.com Website: https://www.padubebstudios.com/ Youtube: https://www.youtube.com/c/PaduBebStudios Facebook: https://www.facebook.com/padubebstudios/ Instagram: https://www.instagram.com/padubebstudios/ ..

12TH IN THE WORLD FUT CHAMPIONS REWARDS & DIVISION 1 FUT RIVALS REWARDS | FIFA 19 ULTIMATE TEAM

12TH IN THE WORLD FUT CHAMPIONS REWARDS & DIVISION 1 FUT RIVALS REWARDS | FIFA 19 ULTIMATE TEAM Twitter - https://www.twitter.com/Huge_Gorilla26 Instagram - https://www.instagram.com/ahugegorilla Facebook - https://www.facebook.com/HugeGorilla Twitch - http://www.twitch.tv/ahugegorilla Make sure to leave a like on the video! Subscribe! And leave a comment. Business Email - gorillafifa@outlook.com

Burger Gordon Ramsay Yang Simple & Padu | Experiment 2 (ENG SUBS)

[ NOTE : English Subtitles is available for this video. Please enable it manually by clicking on the "Subs/CC" button if you didn't choose English as the main language in your YouTube Settings. All English Subtitles and materials are produced by Pyan's wife. ] .. Experiment 2 : The Perfect Cheese Burger .. Video Gordon Ramsay masak burger : https://www.youtube.com/watch?v=iM_KMYulI_s&t=270s .. Aku memang suka makan burger (Semua makanan pun aku suka haha). Aku tak pernah langsung buat burger sendiri. Kalau setakat beli daging burger ramly lepas tu masak kat rumah tu pernah la, tapi yang jenis buat beef patty from scratch memang tak pernah. .. Aku banyak kali tengok Gordon Ramsay masak burger, tapi yang resipi yang satu ni yang pada aku sangat simple tapi nampak best. .. Kepada sesiapa yang nak cuba buat, ini resepinya : .. BEFF PATTY Bahan-bahan : - 300 gram minced beef (tak kisah apa jenama pun janji HALAL) - Salt & pepper - Minyak masak (Olive oil kalau boleh) - Butter (Optional) Langkah 1 - Bentuk beef patty, jangan terlalu nipis dan jangan terlalu tebal. Langkah 2 - Season kan beef patty tadi dengan salt & pepper secukup rasa. Pastikan salt & pepper diratakan pada semua permukaan beef patty. Langkah 3 - Rehatkan sebentar, sapu minyak (Olive oil) kemudian grill Langkah 4 - Sapukan butter pada permukaan patty (selepas 3-4 minit masak) Langkah 5 - Letakkan 1 slice cheese di atas patty yang masih panas. Langkah 6 - Angkat dan biar rehat sebentar di atas grill penyejuk. BURGER Bahan-bahan : 1. Lettuce 2. Tomato 3. Bun 4. Mayonnaise 5. Caramelized onion Susun semua bahan mengikut citarasa anda atau boleh refer di dalam video. Kalau korang ada sebarang komen, jangan malu jangan segan tinggalkan komen anda diruang yang disediakan. Fikir dahulu sebelum komen yeeeeehaaa! .. Don't forget to click Like and SUBSCRIBE!! 😎 .. Email: padubebstudios@gmail.com Website: https://www.padubebstudios.com/ Youtube: https://www.youtube.com/c/PaduBebStudios Facebook: https://www.facebook.com/padubebstudios/ Instagram: https://www.instagram.com/padubebstudios ..

Kena Racun Sampai RM5000 Di Racun Tech 😭

Ini lah PC PADU BEB yang dinanti-nantikan. FIrst of all aku nak ucapkan jutaan terima kasih kepada Racun Tech sebab banyak tolong aku kembalikan memory aku pasal PC. Serious aku banyak gila benda tertinggal pasal dunia PC ni. Last aku tau motherboard pakai socket LGA 775 :D Korang boleh pergi ke FB Racun Tech kalau ada apa-apa pertanyaan atau terus ke outlet mereka. Racun Tech pun ada Youtube Channel, korang boleh subscribe sekarang untuk dapat update latest video diorang pasal dunia PC. Nak tahu barang-barang PC apa yang aku beli? Kena layan video ni sampai habis. www.padubebstudios.com

Soloz Di Bagi Fanny ? Indonesia Bercanda ? Soloz Fanny Gameplay !! | Mobile Legends

Soloz Di Bagi Fanny ? Indonesia Bercanda ? Soloz Fanny Gameplay !! | Mobile Legends Please write in the comments column, what base do you want !!!! This is the strongest th9 war base 2017, I made this base with my own straategi, and I've proved it in some war !!! Thanks for watching guys, please click the subscribe button to support my channel, and my channel can grow well !!! ➜ Join my clan : Dulang Spartan ( firendly challengge my war base strongest ) -------------------------------------------------------------------------- ➜ Bringing to you: Clash of Clans [CoC] || Attack Strategies and Raids || War Base layout || Farm Base layout || For Town Hall - TH7 TH8 TH9TH10 AND TH11 || For Builder Hall – BH3 BH4 BH5 BH6 BH7 -------------------------------------------------------------------------------------------------------- ➜Playlist TH9 WAR BASE https://www.youtube.com/playlist?list=PLzvpsC1Z5c_ZYguscTvwtse9FbYdM_-JL -------------------------------------------------------------------------- ➜Playlist TH10 WAR BASE https://www.youtube.com/playlist?list=PLzvpsC1Z5c_YcYrCmDogYe4h-xg7y8Wmi -------------------------------------------------------------------------- ➜Playlist TH8 WAR BASE https://www.youtube.com/playlist?list=PLzvpsC1Z5c_ZfFdd7vQ1387teIyzpSdAi -------------------------------------------------------------------------- ➜Playlist TH9,5 WAR BASE https://www.youtube.com/playlist?list=PLzvpsC1Z5c_bfraXsxNEh-W0fAcKvG-oO -------------------------------------------------------------------------- ➜Playlist TH9 TROPHY BASE https://www.youtube.com/playlist?list=PLzvpsC1Z5c_aIAG4utt0cJfY5_S6wptlm -------------------------------------------------------------------------- ➜Playlist BUILDER HALL 5 BASE https://www.youtube.com/playlist?list=PLzvpsC1Z5c_ZLhA69ZhGJtNSTjkrDYp03 ➜Playlist BUILDER HALL 4 BASE https://www.youtube.com/playlist?list=PLzvpsC1Z5c_a6QNebNNaRBwcOkW-93WPi Music Intro !! NoCopyrightSound : https://www.youtube.com/user/NoCopyrightSounds ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- SUBSCRIBE ; https://www.youtube.com/basewar?sub_confirmation=1 FACEBOOK ; https://www.facebook.com/ammank099 TWITTER ; https://twitter.com/ammank_099 GOOGLE+ ; https://plus.google.com/108472584001034413196

Support the stream: https://streamlabs.com/sufianpyan

Beli PC kat sini : https://www.facebook.com/TechRacun/

Beli RARE & LIMITED EDITION PADU BEB T-Shirt : https://streamlabs.com/sufianpyan/#/merch

Comments for video: